vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.881 kr.

Få din drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Indbygget LED-lys og stilfuldt design skaber en unik og hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950964 Kategori:

Forestil dig at have en seng, der ikke kun er en kilde til ro og hvile, men også en smuk og imponerende del af dit soveværelse. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i sort stof kan du opleve netop dette. Denne fantastiske seng vil blive et centralt element i din soveværelsesindretning og en kilde til komfort og luksus.

Det slidstærke stof i en elegant sort farve giver sengen et stilfuldt og tidløst udseende samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – denne kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Med forskellige lysfarver kan du skabe den perfekte atmosfære efter behov – uanset om det er afslapning eller festlig stemning.

Det indbyggede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet, hvilket giver dig optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser og sikrer en rolig søvn gennem hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på.

Sengen leveres med et praktisk USB-stik til LED-lyset, men husk at den certificerede USB-strømkilde ikke er inkluderet. Du kan nemt montere sengen ved hjælp af den medfølgende brugermanual.

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys kan du skabe dit eget lille oase af komfort og elegance i dit soveværelse. Invester i din søvnkvalitet og stil med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top