vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

5.258 kr.

Oplev luksus i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Få en god nats søvn og vågn frisk og veludhvilet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946572 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys på 160×200 cm i en smuk cremefarvet stof vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og afslappende oase. Med sin elegante og moderne design vil denne seng blive det centrale element i dit soveværelse og give dig en komfortabel og luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, har ikke kun et rent udseende, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen fortsætter med at se flot ud i mange år fremover. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og opnå optimal komfort, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Det mest unikke ved denne kontinentalseng er dens farverige LED-lys, som skaber en magisk og atmosfærisk belysning i dit soveværelse. Du kan nemt skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse, da fjedrene effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Topmadrassen, som er dækket af en hudvenlig og blød stofbeklædning, tilføjer ekstra komfort og støtte til din søvn. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Du vil elske det moderne og funktionelle design med USB-stik, som giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt lige ved siden af sengen.

Skab dit drømmesoveværelse med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys, der leveres med alt, hvad du har brug for til nem opsætning og montering. Lad dig fortrylle af lyset, komforten og elegance i denne ekstraordinære seng, og nyd en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top