vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

5.616 kr.

Opdag den ultimative luksus med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, LED-lys og luksuriøs komfort i én seng. Oplev drømmesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946579 Kategori:

Denne livlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 180×200 cm er en synlig manifestation af elegance og funktionalitet på sit bedste. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en seng, der ikke blot er et sted at hvile dit hoved, men et ægte kunstværk, der skaber en atmosfære af ro og luksus.

Med et slidstærkt stof i en smuk gråbrun farve tilbyder denne kontinentalseng en subtil elegance, der passer ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun behageligt at røre ved, det er også åndbart og designet til at vare i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en behagelig støtte til din ryg, mens du læser eller ser tv i sengen, den tilføjer også et strejf af luksus til rummet.

Få en fest af farver i mørket med den indbyggede LED-strip, der sætter et stemningsfuldt lys på din seng. Med pocketfjedre i madrassen får du en usammenlignelig støtte og en høj grad af tilpasningsevne, mens du sover. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, hvilket resulterer i en rolig og forstyrrelsesfri søvn.

En hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen ved at tilføre en ekstra lag af komfort og blødhed. Det slidstærke betræk og fyldet af høj kvalitet sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Og med LED-lys på sengen kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse som aldrig før.

Glem ikke, at denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem og problemfri montering. Imponer dig selv og dine gæster med denne unikke og luksuriøse kontinentalseng, der løfter dit soveværelse til nye højder af elegance og stil. Oplev en nattesøvn som aldrig før med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top