vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

3.353 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og stilfuldt sort stof er denne seng det ultimative valg til et moderne soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949716 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg til dit soveværelse, hvis du går op i komfort, stil og funktionalitet. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase, hvor du kan slappe af og nyde en god nats søvn.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at indstille den i den ønskede højde og sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en hyggelig stemning og er perfekt til at skabe en afslappende atmosfære i rummet.

Med en madras fyldt med pocketfjedre er du garanteret en god nats søvn med fantastisk støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er ligeledes designet med komfort i tankerne og er beklædt med et hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. Bemærk venligst, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Sengen leveres uden en certificeret USB-strømkilde, men er udstyret med et USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder nemt og bekvemt.

Med en elegant sort finish og en imponerende størrelse på 90×190 cm vil denne kontinentalseng med LED-lys blive det centrale element i dit soveværelse. Uanset om du er på udkig efter komfort, stil eller funktionalitet, så vil denne seng opfylde dine behov på enhver måde. Gør dig selv den tjeneste at investere i denne luksuriøse seng og få en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top