vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

5.983 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Perfekt til dig, der værdsætter kvalitet og elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945389 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Med en bredde på 200 cm og en længde på 200 cm har denne seng rigelig plads til, at du kan strække ud og slappe af helt optimalt. Den sorte fløjlsbeklædning giver ikke kun et luksuriøst look, men er også utroligt behagelig at røre ved.

Sengen leveres med en justerbar sengegavl, der giver perfekt støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en stabil og komfortabel søvn hele natten lang. De pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform, hvilket sikrer en behagelig hvile.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den giver optimal stabilitet. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, forbedrer din soveoplevelse yderligere. Som en bonus får du også en multifunktionel bænk med sengen, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen nem og ligetil. Denne seng er designet i sort fløjl og har en solid konstruktion af krydsfiner og konstrueret træ. Du får med denne pakke alt, hvad du behøver for at opgradere din soveoplevelse: en sengeramme, sengegavl, to madrasser, en topmadras og en bænk – alt i topkvalitet og med fokus på din komfort og velvære. Giv dig selv gaven af den perfekte søvn med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top