vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.438 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores elegante kontinentalseng i fløjlsmateriale og mørkeblå farve. Sov som en konge hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945426 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3438.00. Denne charmerende kontinentalseng med en dyb mørkeblå fløjlsoverflade er ikke blot et sted at sove, men et æstetisk mesterværk og en kilde til afslapning og komfort. I en travl hverdag er det vigtigt at finde tid til at genoplade kroppen og sindet, og denne seng er det ultimative sted at gøre det.

Den fløjlsbløde polstring tilføjer en luksuriøs følelse til sengen, og det er svært ikke at elske det glatte og behagelige stof. Sengegavlen kan justeres i højden for at give den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er fyldt med pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en skræddersyet støtte til din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Madrassen er mellemhård, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade. Topmadrassen er hudvenlig og øger komforten betydeligt.

Den multifunktionelle bænk, der følger med, er ikke kun en ekstra siddeplads i dit soveværelse, men kan også bruges som en elegant sengebænk ved fodenden. Den mørkeblå farve og det elegante design gør denne seng til et smukt element i enhver indretning.

For at gøre det endnu nemmere for dig leveres sengen med en brugervenlig manual til hurtig og enkel montering. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med dimensionerne 193 x 90 x 118/128 cm (L x B x H) til sengen, 90 x 190 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 90 x 190 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen samt 70 x 30 x 30 cm (B x D x H) til bænken, får du alt, hvad du behøver for at skabe dit eget oase af komfort og stil. Livet bliver bedre med en god nats søvn – lad denne vidaXL kontinentalseng med mørkeblå fløjlsoverflade være din investering i velvære og ro.

Scroll to Top