vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

5.690 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en luksuriøs atmosfære i soveværelset med dette elegante design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947631 Kategori:

Kontinentalsengen fra vidaXL med integreret LED-lys er det ultimative valg til at skabe en luksuriøs og indbydende atmosfære i dit soveværelse. Den elegant designede seng vil ikke kun forbedre din soveoplevelse, men også tilføje en moderne og stilfuld touch til rummet.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, er ikke blot smukt at se på, men også åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra komfort, men fungerer også som en praktisk støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Det farverige LED-lys, der integreres i sengens design, tilføjer en unik og stemningsfuld belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Med en madras fyldt med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støtte, er en god nats søvn garanteret.

Den hudvenlige topmadras giver ekstra komfort og beskyttelse, og sikrer at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Denne kontinentalseng leveres med alt hvad du behøver for nem montering og er designet til at være både funktionel og stilfuld. Skab dit eget personlige tilflugtssted med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL, og lad de farverige LED-lys føre dig ind i drømmeland hver nat.

Scroll to Top