vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.553 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores stilfulde kontinentalseng i fløjl. Den perfekte blanding af komfort, elegance og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918324 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn
Pris: 3223.00 DKK

Drømmer du om en god nats søvn? Ønsker du dig en seng, der ikke kun er komfortabel, men også smukt designet? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl en fremragende mulighed for dig.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng – den er et kunstværk i sig selv. Betrækket i blødt fløjl giver en luksuriøs følelse, når du lægger dig til rette. Fløjl er kendt for sin tætte struktur og bløde tekstur, der omslutter dig i ren velvære.

Sengegavlen er ikke bare til pynt. Den kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du læser eller ser tv i sengen. En ekstra bonus er madrassen med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rigtige balance mellem fasthed og komfort. Du vil vågne op frisk og veludhvilet, klar til en ny dag.

Topmadrassen er ikke kun behagelig at ligge på, den er også hudvenlig og beskytter din madras mod slid og snavs. Og med den multifunktionelle bænk får du ekstra siddepladser eller en elegant tilføjelse til din soveværelsesindretning.

Tag springet og invester i din søvn med vidaXL kontinentalsengen. Et stykke møbel, der ikke kun tilfredsstiller dine behov for søvn, men også for skønhed og design. Du fortjener kun det bedste, og denne seng vil give dig netop det. Oplev drømmenes søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkegrøn.

Scroll to Top