vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl sort

4.478 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegant design med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919123 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl sort er den ultimative kombination af luksus, stil og komfort til dit soveværelse. Den bløde fløjlsoverflade inviterer dig til at slappe af og nyde en dyb og behagelig nattesøvn hver nat. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition til perfektion og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver enestående støtte og komfort. Styrken af ​​madrassen er mellemhård, ideel til dem, der sover på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også slidstærk og sikrer en ekstra lag af blødhed og komfort til din sovn. Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng er en unik kombination af stil, funktionalitet og komfort. Den sorte fløjlsoverflade og det elegante design vil tilføre elegance til ethvert soveværelse. Og med en enkel monteringsproces og en omfattende brugermanual er det nemt at opgradere dit soveværelse med dette luksuriøse sæt.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl sort – et symbol på luksus, komfort og stil i dit hjem.

Scroll to Top