vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

6.084 kr.

Få drømmesøvnen med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Perfekt komfort og stil til din søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919188 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med dimensionerne på imponerende 200×200 cm tilbyder denne seng rigelig plads til en god nats søvn og total afslapning.

Det bløde fløjl, som sengen er betrukket med, er ikke blot behageligt at røre ved, men tilføjer også en varm og indbydende atmosfære til dit soveværelse. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde en behagelig rygstøtte, når du slapper af eller læser en bog i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Madrassen tilbyder en mellemhård fasthed, som fremmer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk, giver en ekstra lag af blød komfort og beskyttelse.

Som en ekstra bonus medfølger en multifunktionel bænk, som kan bruges til ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne bænk tilføjer en touch af elegance og funktionalitet til dit soveværelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Med en brugervenlig manual inkluderet for nem montering, kan du hurtigt og problemfrit opgradere dit soveværelse med denne smukke og komfortable kontinentalseng. Skab dit eget personlige tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen i luksuriøs fløjl og nyd en dyb og forfriskende søvn hver nat.

Scroll to Top