vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

4.474 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Nyd komforten og stilen med denne fløjlsbløde sort madras i 140×190 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919315 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort, Pris: 4245.00

Drømmer du om en perfekt nattesøvn? Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er skabt til at give dig netop det. Med sit elegante design og premium materialer er denne seng mere end bare et sted at hvile hovedet – den er et statement af stil og komfort.

Den bløde fløjl, der pryder sengens overflade, inviterer dig til at sænke dig ned og slappe af i ren velvære. Fløjlens luksuriøse tekstur er ikke kun behagelig at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret touch til ethvert soveværelse.

Sengegavlen er mere end blot en dekoration – den er designet til at støtte din ryg, når du sidder op og læser en bog eller ser tv. Med justerbar højde kan du tilpasse den præcis efter dine behov for optimal komfort.

Glæd dig over en god nattesøvn med madrassen fyldt med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig dine kropsbevægelser og absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en ideel balance mellem stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk, tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse.

Med en multifunktionel bænk inkluderet i pakken kan du nemt tilføje ekstra siddepladser til dit soveværelse eller bruge den som en elegant sengebænk ved fodenden.

Oplev ultimativ luksus og komfort med denne vidaXL kontinentalseng. Uanset om du vil forbedre din søvnkvalitet eller forvandle dit soveværelse til et stilfuldt oase, så vil denne seng opfylde dine drømme om den perfekte nattesøvn.

Bemærk: For hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. En brugermanual medfølger til nem montering af sengen.

Sengens dimensioner: 193 x 144 x 118/128 cm (L x B x H)
Madrassens dimensioner: 140 x 190 x 20 cm (B x L x H)
Topmadrassens dimensioner: 140 x 190 x 5 cm (B x L x H)
Bænkens dimensioner: 100 x 30 x 30 cm (B x D x H)

Skab dine drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen og tag din søvnoplevelse til et nyt niveau af elegance og komfort.

Scroll to Top