vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.387 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den perfekte kombination af elegance og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919317 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå
Pris: 4379.00

Du kan omdanne dit soveværelse til et luksuriøst og inviterende oase med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne smukt designede seng er ikke kun et sted at hvile dit hoved om natten, men den er også et møbel, der vil tilføre stil og elegance til dit hjem.

Denne kontinentalseng er omhyggeligt konstrueret med komfort og design i tankerne. Den er beklædt med blød og luksuriøs fløjl, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilfører en sofistikeret touch til rummet. Fløjlstoffet er slidstærkt og let at rengøre, hvilket gør det til det perfekte valg for et møbel, der bruges dagligt.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne kontinentalseng er den inkluderede madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres fremragende støtte og holdbarhed, hvilket sikrer, at du får en god nats søvn hver gang. Madrassen har en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker en fast madras med komfort.

Sengen leveres også med en praktisk topmadras, der beskytter og forlænger levetiden af din madras. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og tilfører ekstra komfort til din soveoplevelse.

Udover sengen inkluderer pakken også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Denne bænk tilføjer ikke kun ekstra funktionalitet, men også en smuk accent til dit soveværelse.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en funktionel og behagelig seng, men også et møbel, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og indbydende rum. Giv dig selv den gave af en god nats søvn og stilfuldt design med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top