vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.419 kr.

Drømmer du om luksus og komfort? Opgrader din nattesøvn med vores eksklusive kontinentalseng i fløjlsblødt mørkeblåt design – prøv den nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917112 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3420.00

Drømmer du om en nattesøvn fuld af komfort og luksus? Så er vidaXL kontinentalsengen med en madras i størrelsen 90×190 cm lige noget for dig. Denne seng er designet til at give dig den ultimative støtte og afslapning, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er polstret med blød fløjl, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl gør det muligt for dig at finde den perfekte rygstøtte, mens du nyder din yndlingsbog eller ser din foretrukne serie.

Med en madras fyldt med pocketfjedre får du ikke kun enestående komfort, men også en bæredygtig løsning, der absorberer støj og stød for en forstyrrelsesfri søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Sammen med den hudvenlige topmadras er denne seng et paradis for din krop.

Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Dette møbelstykke tilføjer ikke kun funktionalitet til dit rum, men også en ekstra touch af stil.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men frygt ej, du vil elske den fra det øjeblik, du pakker den ud. Monteringsvejledningen medfølger for at gøre samlingen enkel og problemfri.

Livet er for kort til dårlig søvn. Invester i dig selv og din komfort med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkeblå fløjl. Lad drømmene begynde.

Scroll to Top