vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

4.548 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917235 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med en madras i dimensionerne 140×200 cm er den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet. Lad dig forføre af den bløde lyserøde fløjlsoverflade, der inviterer dig til en drømmende nattesøvn hver eneste nat.

Med sit elegant polstrede sengegærde i fløjl tilbyder denne kontinentalseng ikke kun en behagelig støtte, men også en smuk og moderne æstetik til dit soveværelse. Sengegærdets højde kan justeres efter behov, så du kan tilpasse din siddeplads, mens du nyder din yndlingsbog eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er kendetegnet ved dens exceptionelle kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre giver en uovertruffen støtte og tilpasningsevne, mens de absorberer støj og stød for en roligere søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen i hudvenligt stof tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din søvn. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en charmerende sengebænk ved fodenden.

Af hensyn til hygiejne kan madrassen desværre ikke returneres efter åbning af emballagen. Dog medfølger en brugervenlig manual til nem og hurtig montering af sengen. Den rosa fløjlsseng med lyserøde og hvide detaljer tilfører en touch af elegance og luksus til dit soveværelse.

Giv dig selv den ultimative gave med vidaXL kontinentalsengen og oplev drømmesøvnen i en fristende kombination af stil, komfort og velvære. Lad denne seng blive dit personlige fristed, hvor du kan slappe af, genoplade og drømme sødt hver eneste nat.

Scroll to Top