vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl sort

4.804 kr.

Få luksuriøs komfort med vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. 160×200 cm med memoryskum og trykaflastende madras. Oplev drømmesøvnen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917238 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn og en luksuriøs soveoplevelse. Med sit elegante design og høje komfortniveau er denne kontinentalseng med en blød fløjlsoverflade i sort en perfekt kombination af stil og funktionalitet.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig den nødvendige støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den medfølgende madras er fyldt med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og optimal tilpasning til kroppens form. Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Med en hudvenlig topmadras tilføjes ekstra komfortlag, og du vil opleve en endnu bedre søvnkvalitet. Udover sengen får du også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng er ikke kun en praktisk og komfortabel løsning til din søvn, den tilføjer også en elegance til dit soveværelse med sit stilfulde design i fløjl. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Gør dig selv den tjeneste at investere i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL, og opgrader din soveoplevelse til det næste niveau. Din søvnkvalitet betyder alt, så vælg det bedste af det bedste – vælg denne kontinentalseng med madras i sort fløjl fra vidaXL.

Scroll to Top