vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.930 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant lyserød fløjl. Få den bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917241 Kategori:

Denne kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare en seng – det er et luksuriøst og stilfuldt møbel, der vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og elegance. Med dens smukke lyserøde fløjlsoverflade tilføjer denne seng en sofistikeret touch til ethvert rum.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den er designet med din komfort i tankerne og leveres med en madras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og holdbarhed. Du vil vågne op føle dig veludhvilet og klar til en ny dag.

Sengegavlen kan justeres i højden for at give ekstra støtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller film. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den beskytter din madras samtidig med at den tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse.

Den medfølgende bænk er ikke kun en praktisk tilføjelse, men den fungerer også som en elegant accent til sengens design. Brug den som ekstra siddeplads eller som en charmerende fodende til sengen.

Med en blanding af stil, komfort og funktionalitet er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Lad drømmene føre dig til en verden af sød søvn og ultimativ afslapning med denne smukke lyserøde kontinentalseng.

Scroll to Top