vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

5.148 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse lyserøde kontinentalseng. Blød fløjlsbetrukken seng i størrelse 180×200 cm med komfortabel madras.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918029 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en smuk lyserød fløjlsoverflade er den ultimative kombination af stil og komfort. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af denne luksuriøse seng, der kalder på dig for en god nats søvn. Den bløde fløjlsoverflade inviterer dig til at glide ind i drømmeland med ren elegance.

Sengen er designet med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og få den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke kun en fantastisk støtte, men også en høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der tilbyder både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag komfort, der får dig til at føle dig som om du svæver på en sky.

Men denne kontinentalseng er mere end bare et sted at sove. Med den multifunktionelle bænk kan du skabe ekstra siddepladser i dit hjem eller bruge den som en elegant sengebænk ved fodenden. Det lyserøde fløjlsmateriale tilføjer en subtil elegance til ethvert rum.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Der medfølger en brugermanual for nem montering, så du hurtigt kan indrette dit soveværelse med denne stilfulde og luksuriøse kontinentalseng.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun et møbel, men en oplevelse af luksus og velvære, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af stil og komfort. Drøm sødt og vågn op forfrisket med den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød.

Scroll to Top