vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.525 kr.

Opdag vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med mørkegrønt fløjl. Skab en elegant og behagelig atmosfære på dit soveværelse med denne elegante seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919421 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet i dit soveværelse. Denne eksklusive seng er designet med fokus på detaljerne og skaber en uovertruffen soveoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Sengens elegante design med blød fløjl i en smuk mørkegrøn farve tilfører en luksuriøs og sofistikeret atmosfære til rummet. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en varm og indbydende stemning til rummet.

Det unikke element ved denne kontinentalseng er dens praktiske sengegavl, som kan justeres i højden for at give den perfekte støtte, når du sidder op i sengen. Denne funktion er ideel til læsning, arbejde eller bare afslapning i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle stød og bevægelser, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige og slidstærke stofbetræk, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Denne topmadras sikrer en behagelig liggeflade og forlænger levetiden på din madras.

Som en ekstra bonus får du en multifunktionel bænk med i købet, som kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Denne bænk tilføjer en ekstra dimension til din indretning og giver dig mulighed for at skabe et personligt og stilfuldt udtryk i dit soveværelse.

Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i 90×190 cm for at opleve den ultimative kombination af luksus, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse og skab et rum, der indbyder til afslapning og velvære hver eneste dag.

Scroll to Top