vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder hvid

4.655 kr.

Opgrader din søvn med vores elegante kontinentalseng i hvidt kunstlæder – en perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335915855 Kategori:

Produktbeskrivelse:

Drømmer du om en god nats søvn i en seng, der emmer af stil og komfort? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×200 cm i klassisk hvid kunstlæder det ultimative valg til din soveværelsesopgradering. Denne luksuriøse kontinentalseng kombinerer elegant design med maksimal komfort for at sikre, at du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet tilføjer en touch af elegance til ethvert soveværelse og er nemt at rengøre med en fugtig klud, så du altid kan holde din seng i perfekt stand. Den justerbare sengegavl giver ekstra støtte, når du har brug for at sidde op og slappe af i sengen, mens madrassen med pocketfjedre sikrer en optimal støtte og tilpasningsevne for en behagelig søvnoplevelse.

Den mellemhårde madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og komfort. Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden, hvilket gør den til en alsidig og praktisk tilføjelse til dit hjem.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til en fuldendt soveoplevelse, og montering er en leg med den medfølgende brugermanual. Gør dine søvndrømme til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen og oplev ægte luksus og komfort hver eneste nat.

Scroll to Top