vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder hvid

3.337 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt hvidt kunstlæder. Få en uovertruffen komfort og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335915948 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder hvid, Pris: 3042.00

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i hvid kunstlæder fra vidaXL. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en oase af ro og velvære, der vil forvandle dit soveværelse til en sand oase af afslapning.

Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet giver ikke kun sengen et elegant og moderne udseende, men det gør den også utrolig nem at vedligeholde. En hurtig aftørring med en fugtig klud er alt, hvad der kræves for at holde sengen i perfekt stand. Det glatte og luksuriøse udseende af kunstlæderet tilføjer en følelse af ægte luksus til dit soveværelse.

Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din komfort, uanset om du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie komfortabelt siddende i sengen. Sengegavlen giver også fremragende rygstøtte, så du kan nyde din tid i sengen endnu mere.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er en sand drøm at sove på. De individuelle pocketfjedre sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop, mens de absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til alle sovestillinger.

Topmadrassen med sin hudvenlige overflade tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse og beskytter samtidig madrassen. Brug den multifunktionelle bænk som et ekstra siddeplads eller som elegant indretning ved fodenden af sengen.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for at montere den nemt og hurtigt derhjemme. Giv dig selv den ultimative gave af en god nats søvn og en stilfuld indretning med vidaXL kontinentalsengen i hvid kunstlæder. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din komfort og velvære i dag.

Scroll to Top