vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder grå

3.556 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne vidaXL kontinentalseng. Luksuriøs komfort og stilfuldt design i ét – skabt til din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335915957 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i elegant grå kunstlæder er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og praktisk funktionalitet.

Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet giver sengen et luksuriøst udseende samtidig med, at det er nemt at rengøre med blot en fugtig klud. Den justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, uanset om du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre oplever du en unik støtte og tilpasning, der sikrer en god nats søvn. Madrassen har en mellemhård fasthed, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den giver dig den nødvendige stabilitet.

Den medfølgende topmadras er ikke blot blød og komfortabel, men også hudvenlig, hvilket bidrager til en endnu bedre søvnoplevelse. Med den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en praktisk sengebænk ved fodenden, får du en alsidig løsning til dit soveværelse.

Vælg denne kontinentalseng fra vidaXL, og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage.

Tag dine nætter til et nyt niveau med denne elegante kontinentalseng – en investering i din søvnkvalitet og din daglige velvære. Livet er for kort til dårlig søvn, så forkæl dig selv med denne luksuriøse seng i dag.

Scroll to Top