vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder sort

4.721 kr.

Få luksus og komfort uden at sprænge budgettet med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916023 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder sort

Drøm dig væk i en verden af komfort og luksus med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Med sit elegante design og førsteklasses kvalitet er denne seng den ultimative oase for en god nattesøvn.

Udført i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet er denne seng både smuk og funktionel. Det modstandsdygtige materiale er let at rengøre og bevarer sit luksuriøse udseende år efter år. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og slappe af.

Madrassen med pocketfjedre er et sandt mesterværk af komfort og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og stød, og sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse hver nat. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender din søvnoplevelse og får dig til at føle, at du svæver på en sky. Den bløde og komfortable topmadras er det perfekte supplement til din kontinentalseng og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Hvis ikke det var nok, medfølger der også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant accent ved fodenden af sengen. Denne seng er designet med fokus på både komfort og stil, og den vil med sikkerhed blive et imponerende element i dit soveværelse.

Investér i din søvn og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Med et elegant design, førsteklasses materialer og enestående komfort, vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og lad denne kontinentalseng være kernen i dine drømme om en bedre søvnoplevelse.

Scroll to Top