vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder hvid

6.082 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant hvid kunstlæder. Oplev høj kvalitet og komfort i stor stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916117 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder hvid

Drømmer du om en luksuriøs og afslappende søvnoplevelse hver nat? Så er denne smukke kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og højkvalitetsmaterialer er denne seng ikke kun et praktisk møbel, men også en stilet tilføjelse til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder, hvilket giver den et stilfuldt udseende og gør den let at rengøre. Den hvide farve tilføjer et friskt og moderne touch til rummet og passer perfekt til enhver indretningsstil. Sengegavlen kan justeres i højden for at sikre optimal komfort, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

En af de vigtigste elementer i enhver seng er madrassen, og denne seng skuffer bestemt ikke på det område. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en yderst behagelig og støttende liggeflade, der former sig efter din krop og sikrer en god nats søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende søvnoplevelsen leveres denne kontinentalseng med en hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvn. Topmadrassen beskytter også madrassen og forlænger dens levetid. Udover at være en komfortabel seng er denne kontinentalseng også praktisk, da den leveres med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af denne seng enkel og ligetil. Så forkæl dig selv med en god nats søvn og invester i denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn vil aldrig have været bedre.

Scroll to Top