vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.844 kr.

Få drømmesøvn i luksus med vores kontinentalseng i elegant sort fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916147 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort, Pris: 2844.00

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i sort fløjl det ultimative valg for dig. Denne seng er skabt til at omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Den bløde fløjl, der pryder sengens overflade, er kendetegnet ved sit luksuriøse udtryk og behagelige berøring. Det er ikke kun utroligt blødt at røre ved, men det tilføjer også elegance til enhver indretning. Sengegavlen, som kan justeres i højden, tilbyder ikke kun fantastisk støtte til din ryg, men tilføjer også et element af sofistikeret design til rummet.

Den medfølgende madras imponerer med sine individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasningsevne. Uanset om du sover på maven, ryggen eller siden, vil denne mellemhårde madras give dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også en ekstra lag af blødhed for en endnu bedre nattesøvn.

Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne kontinentalseng er ikke kun et sted at sove – det er et møbel, der tilføjer stil og funktionalitet til dit hjem.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen i sort fløjl. Skab din personlige oase af komfort og stil i dit soveværelse og nyd den bedste søvn i dit liv.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hvert produkt leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering. Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du alt, hvad du behøver for at omdanne dit soveværelse til en luksuriøs oase af komfort.

Scroll to Top