vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.119 kr.

Opgrader din søvn og stil med vidaXL’s luksuriøse kontinentalseng i smukt fløjl. Oplev komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916148 Kategori:

Dette er en helt fantastisk kontinentalseng fra vidaXL, der vil forvandle din søvnoplevelse og tilføre elegance til dit soveværelse. Sengen måler 80×200 cm og er betrukket med blød og luksuriøs mørkegrøn fløjl, der straks tilføjer en følelse af stil og komfort til rummet. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der effektivt absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer ekstra blødhed og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads i rummet eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og hver detalje er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med denne vidaXL kontinentalseng investerer du ikke kun i en god nattesøvn, men også i et stilfuldt og behageligt sovemiljø. Så giv dig selv den luksus, du fortjener, og oplev den ultimative komfort og elegance med denne smukke kontinentalseng i mørkegrøn fløjl. Giv dit soveværelse en opgradering og oplev forskellen med vidaXL kontinentalsengen i dag.

Scroll to Top