vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.385 kr.

Få drømmelandgaranti med vidaXLs luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Stilfuld design, perfekt størrelse til den moderne stue. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916154 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en fløjlsblød madras i en fortryllende mørkegrøn farve vil forvandle dine nætter til en oase af komfort og velvære. Med sit smukke fløjlsstof, der er blødt at røre ved, og en topmadras, der er hudvenlig og slidstærk, er denne seng designet til at levere den ultimative søvnoplevelse.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov, mens madrassen med pocketfjedre sikrer optimal støtte og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en fredelig og uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte niveau er denne kontinentalseng ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel sovestilling, især dem der sover på maven. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Ved at investere i denne kontinentalseng investerer du rent faktisk i din sundhed og velvære. Så giv dig selv den gave, du virkelig fortjener, og forvandl dit soveværelse til et tilflugtssted af komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl i mørkegrøn. Livet er for kort til dårlig søvn – vælg kvalitet, vælg komfort, vælg vidaXL.

Scroll to Top