vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.544 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med fløjlsoverflade og optimum komfort – få din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918126 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn
Pris: 3215.00 DKK

Drømmer du om en god nats søvn fyldt med komfort og luksus? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit bløde fløjlstof i en smuk mørkegrøn farve vil denne seng ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også tilføre elegance til dit soveværelse.

Sengens sengegavl er ikke kun et dekorativt element, men også praktisk, da den kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den integrerede madras med pocketfjedre tilbyder enestående komfort og holdbarhed. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde madras sikrer den rigtige støtte og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der sover på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, så du kan hvile roligt og bekymringsfrit.

Men det er ikke alt – denne kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den mørkegrønne fløjlsbeklædning giver et sofistikeret touch og fuldender den luksuriøse fornemmelse.

Med denne komplekse pakke får du ikke kun en seng, men en hel oase af komfort og stil til dit soveværelse. Så lad dig forkæle og invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrøn fløjl. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top