vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

5.115 kr.

Forkæl din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Blød fløjl, stilfuldt design og komfortabel madras i 180×200 cm lyserød. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918227 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød, Pris: 5080.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng i fløjl. Denne imponerende seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og tilføje en touch af elegance til dit soveværelse.

Sengens fløjlsbløde overflade indbyder dig til at slappe af i ren velvære. Fløjl er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, men det tilfører også en luksuriøs følelse til din indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og tilbyder en fremragende støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komforten i top. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer, at din søvn er uforstyrret og behagelig. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også blød og komfortabel, hvilket bidrager til en ekstra lag af behag til din søvnoplevelse. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Med en livlig lyserød farve vil denne kontinentalseng skabe en smuk og charmerende atmosfære i dit soveværelse. Produktet leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Forkæl dig selv med denne enestående kontinentalseng og opgrader din søvn til et nyt niveau af luksus og komfort. Oplev drømmeland i din egen seng med vidaXL kontinentalsengen i fløjl.

Scroll to Top