vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

5.596 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. 200×200 cm, mørkeblå – sov som en konge hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918232 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå, Pris: 5416.00, Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative udtryk for luksus og komfort i soveværelset. Med sit stilfulde design og smarte funktioner er denne seng den perfekte løsning for dig, der ønsker en god nats søvn i en stilfuld indretning.

Sengens bløde fløjlsmateriale i en smuk mørkeblå farve skaber en varm og indbydende atmosfære i rummet. Det bløde fløjlstof er behageligt at røre ved og giver en ekstra dimension af luksus til din søvnoplevelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og få den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en yderst komfortabel og støttende liggeflade. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer optimal liggekomfort og stabilitet, hvilket gør den ideel til både side-, ryg- og mavesovere.

Topmadrassen på denne seng er hudvenlig og skaber en ekstra blød og komfortabel oplevelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk tilføjer en ekstra dimension af stil og funktionalitet til dit soveværelse. Den kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Med en sengeramme i fløjl, to madrasser, en topmadras og en bænk inkluderet i pakken, får du alt, hvad du behøver for en fuldendt soveoplevelse. Skab et luksuriøst og afslappende rum med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og nyd en god nats søvn hver aften. Lad denne seng forvandle dit soveværelse til et rum, der emmer af stil, komfort og elegance.

Scroll to Top