vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

3.074 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant sort fløjl. Den perfekte kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918265 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med fløjl i sort farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Med en størrelse på 90×190 cm er denne kontinentalseng perfekt til både voksne og unge, der ønsker en god nats søvn.

Det bløde fløjlsmateriale skaber en følelse af ren luksus, mens det samtidig er behageligt og blidt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din seng til din personlige komfort, mens den praktiske madras med pocketfjedre sikrer en optimal støtte og trykaflastning hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne kontinentalseng ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade, uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Derudover er den sorte farve og det elegante design med til at skabe en stilfuld atmosfære i dit soveværelse.

Med vidaXL kontinentalsengen med fløjl i sort farve får du ikke kun en god nats søvn, men også et elegant og stilfuldt møbel, der vil forbedre dit soveværelses indretning. Sørg for at investere i din søvnkomfort med denne eksklusive kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på bedste vis. Slap af, nyd øjeblikket og vågn frisk og veludhvilet op hver morgen med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top