vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

5.083 kr.

Få den bedste nattesøvn med vores komfortable kontinentalseng i stilfuldt gråbrunt stof. Oplev luksus og støtte – bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913905 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en virkelig luksuriøs og behagelig nattesøvn. Denne seng er designet med fokus på både stil og komfort, og vil med garanti løfte enhver soveværelsesindretning til et helt nyt niveau.

Sengen er betrukket med et slidstærkt gråbrunt stof, der både føles behageligt mod huden og ser elegant ud i enhver moderne boligindretning. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en flot finish, men giver også en optimal støtte, når du har brug for at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er du sikret en unik og skræddersyet støtte, der tilpasser sig din kropsform og sovestilling. Den mellemhårde støtte niveauet fylder din søvn med stabilitet og komfort, perfekt til dem der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din nattesøvn.

Den medfølgende multifunktionelle bænk er en alsidig tilføjelse til dit soveværelse, der kan tjene som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Alt i alt er denne kontinentalseng en total pakke af elegance, komfort og funktionalitet, der vil sikre dig en vidunderlig søvnoplevelse hver nat.

Vil du skabe et soveværelse, der oser af stil og luksus, så er denne vidaXL kontinentalseng det perfekte valg for dig. Med en brugervenlig monteringsmanual medfølger også, så du nemt kan samle og nyde dette pragtfulde møbelstykke i dit hjem. Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne kontinentalseng og oplev den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top