vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.886 kr.

Oplev en luksuriøs nattesøvn med vidaXLs kontinentalseng i cremefarvet stof. Den ultimative komfort til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913906 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er din nøgle til en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat. Lad dig fortrylle af den ultimative komfort og luksus, som denne seng tilbyder. Med sit stilfulde og elegante design i en smuk cremefarvet stof, tilføjer denne seng både skønhed og funktionalitet til dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en seng, der vil vare i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, mens du sidder op og læser en bog eller ser din yndlingsserie.

Den moderne og ergonomisk designede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at din partners bevægelser ikke vil forstyrre din søvn. Madrassen har en medium fasthed, der giver den perfekte balancerede støtte til enhver sovestilling.

Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, mens den bløde og hudvenlige stofbetræk gør dine nætter endnu mere behagelige. Med den multifunktionelle bænk får du ikke kun ekstra siddepladser, men også en elegant og praktisk tilføjelse til din indretning.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri. Skab dit eget lille paradis med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL, der ikke kun tilbyder dig den bedste søvn, men også en elegant og stilfuld atmosfære i dit soveværelse. Gør drømmene til virkelighed med denne eksklusive kontinentalseng – din nattesøvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top