vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå

5.336 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL’s luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og holdbart stof – sov godt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913977 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i smukt blå stof er ikke bare en seng – det er et løfte om komfort, luksus og en god nats søvn. Lad dig forføre af denne elegante seng, som tilbyder en perfekt kombination af stil og funktionalitet.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan nyde optimal rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som giver en ekstraordinær støtte og holdbarhed. Den mellemhårde støtte sikrer, at du får den rette fasthed og stabilitet til en god nats søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der giver ekstra komfort og beskyttelse.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den blå farve og det enkle design vil give ethvert soveværelse et frisk pust af stil og elegance.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage. Med den medfølgende brugermanual er monteringen nem og enkel. Lad dig fortrylle af denne kontinentalseng, der leverer stil, komfort og kvalitet til dit soveværelse. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med vidaXL kontinentalsengen i blå stof.

Scroll to Top