vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder grå

3.222 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Nyd komfort og stil med en elegant 80×200 cm madras i grå kunstlæder. Bevæg dig ind i drømmeland.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914796 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en eksklusiv grå kunstlæder finish er det ultimative valg for dig, der ønsker en soveoplevelse i særklasse. Med sit elegante design og luksuriøse udseende tilføjer denne seng en sofistikeret touch til dit soveværelse.

Det slidstærke kunstlæder er let at rengøre og bevarer sit smukke udseende år efter år. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer og giver en optimal støtte under nattesøvnen. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen er designet med høj kvalitet skum, der sikrer en behagelig og blød liggeflade. Den multifunktionelle bænk tilbyder ekstra siddepladser eller kan bruges som en elegant sengebænk ved sengens fodende.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et stilfuldt og funktionelt møbel til dit hjem. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet.

Forkæl dig selv med en seng, der kombinerer komfort, stil og holdbarhed i én pakke. Denne kontinentalseng vil være det perfekte centrum for dit soveværelse og sikre dig en himmelsk søvn hver nat.

Scroll to Top