vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.282 kr.

Oplev luksus og komfort i en vidaXL kontinentalseng. Den 100×200 cm store seng er elegant designet og har en luksuriøs mørkeblå fløjlsoverflade. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916972 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3180.00, Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare et almindeligt møbel til soveværelset – det er en invitation til ren luksus og komfort. Med sit smukke design og højkvalitetsmaterialer er denne seng det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn uden at gå på kompromis med stil.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret touch til enhver indretning. Med justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling for at nyde en bog eller se din yndlingsserie med optimal komfort.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at sikre en støjsvag og støddæmpende oplevelse, så du kan nyde uafbrudt søvn hele natten. Den mellemhårde støtte giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for alle sovestillinger.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, så du kan føle dig sikker på en ren og hygiejnisk overflade hver nat. Den multifunktionelle bænk giver dig ekstra siddepladser og kan endda bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng for at opleve den ultimative luksus og komfort. Bemærk: af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Med en brugervenlig manual er denne seng let at samle og nyde. Så lad dig forkæle, og invester i en god nats søvn med vidaXL kontinentalsengen i mørkeblå fløjlsmateriale.

Scroll to Top