vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl mørkeblå

4.107 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkeblå farve. Oplev en god nats søvn som aldrig før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916978 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl mørkeblå

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ afslapning? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Den luksuriøse seng er designet med komfort og stil i tankerne for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse hver nat.

Sengen er betrukket med blødt og smukt fløjl, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer en elegant touch til dit soveværelse. Fløjlsmaterialet er kendt for dets tætte og lækre fibre, der føles bløde og luksuriøse at røre ved.

En praktisk sengegavl med justerbar højde giver ikke kun en stilfuld finish på sengen, men tilbyder også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Den giver dig den ekstra komfort, du har brug for i din daglige rutine.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en fantastisk støtte og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og giver dig en roligere søvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeposition, uden at gå på kompromis med komforten. Du vil vågne fuldt ud udhvilet og klar til en ny dag med energi og velvære.

En hudvenlig topmadras tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse. Topmadrassen er lavet af slidstærkt og hudvenligt materiale, der sikrer en blød og behagelig liggeflade, hvor du kan slappe af og lade tankerne flyde frit.

Udover sin funktion som en himmelseng leveres denne seng også med en multifunktionel bænk, som kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Den tilføjer en ekstra funktion til dit soveværelsesinteriør.

Så hvorfor vente med at opgradere din søvnoplevelse? Kast dig ud i luksusen og komforten med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Tag det første skridt mod en bedre søvn i dag.

Scroll to Top