vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

4.655 kr.

Opgrader din soveoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl – det perfekte blend af stil og komfort til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917037 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød, Pris: 4470.00
Du kan nyde en god nattesøvn ved hjælp af denne kontinentalseng. Den tilbyder maksimal afslapning og en god søvn. Den bløde fløjl er et luksuriøst stof, der er behageligt at røre ved og skaber en følelse af luksus i dit soveværelse. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen til læsning eller afslapning.
Madrasen med pocketfjedre har en enestående kvalitet, der sikrer holdbarhed og komfort. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.
Topmadrassen er hudvenlig og bidrager til øget komfort og beskyttelse af din madras. Den multifunktionelle bænk tilføjer et stilfuldt element til dit soveværelse og kan bruges til ekstra siddepladser eller som en dekorativ sengebænk ved fodenden.
Denne kontinentalseng i lyserød fløjl vil ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men vil også tilføre elegance og stil til dit rum. Med en nem montering og detaljeret brugermanual er denne seng en perfekt kombination af funktionalitet og skønhed. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne smukke og komfortable kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top