vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.210 kr.

Drøm stort og sov godt med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og elegant design i hjemmet. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917071 Kategori:

Den fløjlsbløde vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er et sandt mesterværk inden for soveværelsesmøbler. Oplev en ny dimension af komfort og stil med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte oase af afslapning.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en elegance og luksuriøs følelse til rummet. Du vil straks føle dig hensunken i ren velvære, når du synker ned i sengen efter en lang dag.

Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Den praktiske sengegavl kombineret med den mellemhårde støtte fra madrassen skaber den perfekte blanding af komfort og funktion.

Madrasen er udstyret med højkvalitets pocketfjedre, der tilpasser sig din krops form og sikrer en god nats søvn uden at gå på kompromis med holdbarhed og komfort. Den medfølgende topmadras har en hudvenlig overflade, der giver en ekstra lag af blødhed og beskyttelse.

Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant forlængelse af din seng. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en oplevelse af ren luksus og velvære.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke bare et møbel, du får et kunstværk af komfort og stil, der vil forvandle dit soveværelse til en drømmeoase. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din velvære med vidaXL kontinentalsengen i dag.

Scroll to Top