vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

5.113 kr.

Opdag vores luksuriøse kontinentalseng med blødt fløjl og sublim comfort i lyserødt design. Sov som en drøm hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917072 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i lyserød fløjl på 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der søger en sofistikeret og elegant soveoplevelse. Med sit bløde fløjlsmateriale og justerbare sengegavl får du ikke kun en komfortabel seng, men også et stilfuldt møbel, der vil fuldende dit soveværelses indretning.

Du vil opleve en dyb og afslappende søvn takket være sengens madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer og giver optimal støtte. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, uanset om du foretrækker at sove på ryggen, maven eller siden.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod støv og snavs. Derudover kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant forlængelse af din seng.

Sengens lyserøde fløjl og hvide detaljer skaber en romantisk og luksuriøs stemning i dit soveværelse. Lad dig forkæle af denne unikke kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en perfekt måde.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en brugervenlig manual medfølger produktpakken for nem montering. Skab dit eget personlige fristed med vidaXL kontinentalsengen og nyd en god nats søvn i stil og komfort.

Scroll to Top