vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.489 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant lyserød fløjl. Skab en drømmende indretning med stil og komfort – perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917078 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare et sted at hvile dit hoved om natten – det er en oplevelse i sig selv. Med en blød og indbydende lyserød fløjlsoverflade inviterer denne seng dig til at fordybe dig i en verden af komfort og velvære.

Den skræddersyede sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position til at læne dig tilbage og slappe af. Denne funktion gør det også ideelt at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie uden at skulle støtte dig op ad puder eller væggen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en enestående støtte og tilpasningsevne. Dette sikrer ikke kun en god nats søvn, men også minimal forstyrrelse, når du bevæger dig om natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en fastere overflade, men stadig vil have den nødvendige komfort.

For ekstra luksus inkluderer denne seng en hudvenlig topmadras, der giver en ekstra blød følelse og beskyttelse mod slid. Topmadrassen er designet med din komfort i tankerne og sikrer, at du vågner op hver morgen frisk og veludhvilet.

Men denne kontinentalseng er ikke kun et sted at sove – den medfølgende bænk kan fungere som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller endda som en elegant ekstra overflade ved fodenden af sengen. Denne multifunktionelle bænk tilføjer et strejf af elegance til din indretning og giver et ekstra lag af komfort til hele sengesættet.

Uanset om du bruger denne kontinentalseng til at forny dit soveværelsesindretning eller til at skabe et luksuriøst pusterum i dit hjem, leverer vidaXL kontinentalsengen med madras i 200×200 cm lyserød fløjl en kombination af stil, komfort og funktionalitet, der vil løfte dit hjem til nye højder af elegance og luksus. Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative sofistikerede søvnoplevelse i din egen stue.

Scroll to Top