vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.718 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Komplet med madras og stilfuldt design i mørkebrun stof. Opgrader din søvnoplevelse i aften.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912819 Kategori:

Lad mig tage dig med på en rejse til drømmeland med dette vidunder af en kontinentalseng fra vidaXL. En seng, der ikke kun fungerer som et møbel, men som en portal til ultimativ komfort og afslapning. Forestil dig at synke ned i den bløde, luksuriøse madras efter en lang dag og lade alle dine bekymringer forsvinde.

Med sit stilfulde mørkebrune stof og en justerbar sengegavl, er denne kontinentalseng ikke kun et praktisk valg, men en æstetisk nydelse. Du kan endda tilpasse gavlen i højden for at opnå den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og læser din yndlingsbog eller ser en god film.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte til din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser fra din partner, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten. Denne mellemhårde madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig overflade.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke kun et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Så lad dig forføre af drømmelandets magi og tag det første skridt mod en bedre søvn med denne fantastiske kontinentalseng. Velkommen til et liv fyldt med ro, komfort og sødme.

Scroll to Top