vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof cremefarvet

4.020 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk cremefarvet stof. Skab dit drømmesoveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912852 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med en madras i størrelsen 120×200 cm i en smuk cremefarve er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat. Sengen er skabt med fokus på både komfort og stil, og den vil med garanti forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og indbydende rum.

Det enkle og rene look på sengen skaber en beroligende atmosfære i rummet, og det slidstærke stof sikrer, at sengen bevarer sit elegante udseende i mange år fremover. Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke blot et dekorativt element, men også en praktisk funktion, der kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se fjernsyn i sengen.

Madrassen på sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten igennem. Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette mængde fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på sengen er fremstillet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt mod din krop. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i rummet eller som en smart løsning til at lægge tøj på, når du klæder dig på om morgenen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og nem.

Gør din søvn til en oplevelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng. Lad dig forføre af komforten, kvaliteten og skønheden i denne seng, der vil give dig utallige nætter fyldt med ro og velvære. Gå ikke glip af denne mulighed for at investere i din søvn og dit velvære.

Scroll to Top