vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm kunstlæder grå

4.171 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i grå kunstlæder, perfekt til en god nats søvn og elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914866 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm kunstlæder grå

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Lad dig forføre af den behagelige kombination af stil og komfort, som denne seng kan tilbyde.

Med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet er denne seng ikke kun en fryd for øjet, men også utroligt let at rengøre. Det glatte, luksuriøse udseende tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse, samtidig med at det modstandsdygtige materiale sikrer langvarig glæde.

Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer perfekt til din sovestilling og giver optimal støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Du vil elske den ekstra komfort og funktionalitet, denne feature tilføjer til din soveoplevelse.

Sengens madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel for alle sovestillinger.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan nyde en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Og som en ekstra bonus kan den medfølgende bænk bruges som en stilfuld siddeplads eller praktisk sengebænk i slutningen af sengen.

Med denne komplette kontinentalseng får du ikke bare en seng – du får et møbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Livet er for kort til dårlig søvn, så forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og nyd den bedste nats søvn i dit liv.

Scroll to Top