vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder hvid

4.748 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Eksklusiv design, komfortabel madras og holdbar kunstlæder. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914898 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder hvid
Pris: 4921.00 kr.

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Med vidaXL kontinentalsengen i hvid kunstlæder kan din drøm blive til virkelighed. Tag imod den ultimative komfort og stil i dit soveværelse med dette elegante og moderne møbel.

Denne kontinentalseng er ikke kun et smukt syn, den byder også på en usammenlignelig søvnoplevelse. Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet kræver minimal vedligeholdelse og er let at rengøre, så du kan nyde en ren og pletfri seng hver dag.

Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din sidde- eller liggeposition efter behov, hvilket giver ekstra støtte og komfort. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Du vil opleve en mellemhård komfort, der er ideel til mave-sovende og sikrer dig en stabil og afslappende søvn.

En blød og hudvenlig topmadras fuldender hele oplevelsen og giver ekstra luksus til din soveoplevelse. Derudover kan den medfølgende multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant tilføjelse ved sengens fodende.

Dette sæt bestående af seng, madras, topmadras og bænk er det perfekte valg for dig, der ønsker komfort, stil og funktionalitet i ét samlet produkt. Skab dit eget private oase og lad vidaXL kontinentalsengen med madras i hvid kunstlæder forvandle dit soveværelse til en luksuriøs og behagelig escape fra hverdagens stress og jag. Tør at investere i din søvnkvalitet – du fortjener det.

Scroll to Top