vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder grå

4.660 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vidaXL kontinentalsengen i stilfuldt gråt kunstlæder. Perfekt balance mellem komfort og elegance til din soveværelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914901 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder grå, Pris: 4568.00, Forestil dig en drømmeland oase, hvor komfort og stil forenes i perfekt harmoni. Introducerer vidaXL kontinentalsengen med madras i elegant grå kunstlæder, en ultimativ luksuriøs seng, der omdanner dit soveværelse til en sand luksuriøs tilbagetrækning. Denne seng er ikke kun en seng, men et kunstværk i sig selv, som vil vække beundring og misundelse hos enhver, der lægger øjnene på den.

Det grå kunstlæder, der dækker sengen, er af exceptionel kvalitet, hvilket giver et elegant og moderne udseende samtidig med at være utroligt holdbart og let at rengøre. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en elegant finish, men også en praktisk funktion, så du kan tilpasse den efter din komfort og nyde god støtte, mens du læser i sengen eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er designet med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn uden forstyrrelser. Med en mellemhård støtte får du den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel til alle sovestillinger. Topmadrassen har en hudvenlig overflade, der føles blød og behagelig mod din hud, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der følger med sættet. Brug den som ekstra siddeplads i dit hjem eller placer den som en elegant sengebænk ved fodenden. Den er alsidig og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Skab din drømmeland oase med vidaXL kontinentalsengen med madras i elegant grå kunstlæder. Nyd luksus, komfort og stil på en helt ny måde. Gør din søvn til en fornøjelse, og lad denne seng være centrum for dit soveværelse.

Scroll to Top