vidaXL kontinentalseng 120×200 cm kunstlæder cappuccinofarvet

4.076 kr.

Opgrader din søvn med vores elegante vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Nyd luksuskomfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335915065 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Med sit elegante design og luksuriøse finish er denne seng mere end bare et møbel – det er en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Sengens slidstærke kunstlæder i smuk cappuccinofarve giver dig ikke kun et stilfuldt udseende, men også en praktisk overflade, der er let at holde ren og vedligeholde. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, mens de indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer en behagelig liggeoplevelse med optimal støtte og bevægelsesfrihed.

Med en mellemhård støtte er denne seng ideel til dem, der foretrækker en stabil og behagelig overflade at sove på, og den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort. Brug den multifunktionelle bænk som ekstra siddeplads eller som en elegant tilføjelse til din sengeende.

Med alle de nødvendige dele og en brugervenlig manual medfølger, er denne kontinentalseng let at samle og vil være klar til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. Lad denne fantastiske seng fra vidaXL bringe dig den ultimative komfort og stil til dit soveværelse og gør dine nætter til en tid med ren afslapning og velvære.

Scroll to Top