vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå

6.010 kr.

Dejlig komfort møder stil med vidaXL kontinentalsengen i blød blå stof – en drøm af en seng, der booster din søvnkvalitet. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910675 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof blå
Pris: 5513.00

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg til dit soveværelse. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng give dig den ultimative komfort og støtte, du fortjener.

Denne kontinentalseng er omsorgsfuldt designet med et slidstærkt stof, der ikke kun ser smukt ud, men også er åndbart og holdbart. Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort efter behov, hvilket gør det ideelt til både afslapning og praktisk brug som læsning eller TV-tid.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Med en mellemhård fasthed er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil sovestilling uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også blød og behagelig at ligge på. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddepladser eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med klare instruktioner er monteringen af denne kontinentalseng enkel og ligetil.

Oplev en nattesøvn i eksklusiv stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i en fortryllende blå farve. Skab en oase af ro og komfort i dit soveværelse med dette luksuriøse møbelstykke, der vil løfte din søvn til næste niveau.

Scroll to Top