vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.450 kr.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Ergonomisk design og topkvalitetsmaterialer sikrer dig en behagelig og afslappende nattesøvn hver nat. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911494 Kategori:

Med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant gråbrun farve kan du se frem til en nattesøvn i luksuriøs komfort og stil. Denne seng er ikke bare en seng – den er en oplevelse af ren velvære og afslapning.

Det slidstærke stof, der omslutter sengen, har ikke kun et stilfuldt udseende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket garanterer en behagelig nattesøvn hver eneste nat. Sengegavlen er designet til at kunne justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en spændende bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en lang holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret nattesøvn. Madrassen giver en medium fasthed, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven. Du får optimal stabilitet og komfort med denne madras.

Topmadrassen, der følger med, er betrukket med et hudvenligt stof, der gør den ekstra blød og behagelig at ligge på. Derudover kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Medfølgende brugermanual gør det nemt at samle sengen. Selve sengen kommer i gråbrun farve og er fremstillet af kvalitetsmaterialer som 100 % polyester og konstrueret træ. Mål på sengen er 193 x 90 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 90 x 190 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen måler 90 x 190 x 5 cm (B x L x H). Bænken har målene 70 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Med pakken får du alt, hvad du behøver for en god nattesøvn og en elegant opgradering til dit soveværelse. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din komfort og velvære med vidaXL kontinentalsengen med madras. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top