vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.449 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse 90×190 cm kontinentalseng i cremefarvet stof. Oplev komfort og elegance på en ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911495 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet, Pris: 3429.00, En god nattesøvn er nøglen til en sund og energisk dag, og med vores vidunderskønne kontinentalseng med en madras i en størrelse på 90×190 cm kan du opleve den ultimative komfort og ro, mens du hviler dig efter en lang dag. Denne seng er designet med tanke på både stil og funktionalitet og vil med sikkerhed tilføre elegance til dit soveværelse.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, udstråler en følelse af luksus og raffinement. Det er ikke kun smukt at se på, men også åndbart og ekstremt holdbart, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover. Det praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse det efter dine individuelle præferencer og få den optimale støtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er en sand fornøjelse for din krop. Hver individuelle fjeder reagerer separat og tilpasser sig dine bevægelser, hvilket giver en uovertruffen støtte og komfort. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse. Sammen med den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan du skabe et æstetisk og funktionelt soveområde, der imødekommer alle dine behov.

Vores kontinentalseng er en investering i din søvn og velvære. Med dens cremefarvede stof og elegante design vil den tilføre et touch af luksus til ethvert soveværelse. Så lad denne seng være din oase af ro og komfort, hvor du kan lade tankerne flyde og forberede dig på en ny dag fuld af energi og livsglæde. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag.

Scroll to Top