vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

5.024 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrunt stof. Få optimal komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911595 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og behagelig nattesøvn. Med sit stilfulde design og det slidstærke stof, der er både åndbart og komfortabelt, er denne seng det perfekte sted at slappe af efter en lang dag.

Sengens sengegavl er ikke kun praktisk, men også justerbar i højden, så du kan finde den perfekte position til at støtte din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed og tilpasser sig din krop perfekt for den bedste komfort og støtte.

Med en mellemhård fasthed giver denne madras den rette stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde en ekstra lag af luksus.

Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller beskadiget.

Med denne komplette pakke får du alt hvad du behøver for en god nats søvn: en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en praktisk bænk. Skab dit eget drømmeoase med vidaXL kontinentalsengen og nyd en nattesøvn i luksuriøs komfort.

Scroll to Top